Följ oss på sociala medier! Instagram

Uppdatering från SFS medlemsmöte

Nu är jag och Samhällsvetarsektionens ordförande Edwin Fondén på väg hem från produktiva dagar i Stockholm på Sveriges Förenade Studentkårers (SFS) medlemsmöte. Vi diskuterade bland annat deras styrelses förslag för kommande års verksamhet, workshoppade om hantering av sexuella trakasserier hos studentkårerna och hade även besök från Erik Nilsson på Utbildningsdepartementet som bland annat svarade på frågor om studiefinansiering och sjukförsäkring för studenter. Mycket intressant och en spännande utveckling är på gång!

//Jesper, vice kårordförande med ansvar för utbildningsfrågor

På bilden: SFS ordförande Charlotta Tjärdahl, Göta studentkårs vice ordförande Jesper Antilla samt Göta studentkår Samhällsvetarsektionens ordförande Edwin Fondén.