Vårens utbildningar för alla studentrepresentanter på Göteborgs universitet

Under våren bjuder Göteborgs universitets studentkårer (GUS) in alla studentrepresentanter vid Göteborgs universitet till några spännande utbildningstillfällen där du som är studentrepresentant får chansen att lära dig mer om viktiga studentpolitiska ämnen som är aktuella just nu.

Alla träffar äger rum 16:30-18:00. Lättare fika finns på plats. Anmälan görs via formuläret:  https://goo.gl/forms/uXQ0kc7TbXMLgig53 Välkommen!

21 mars | Tema: Pedagogik | Plats: Lingsalen, Studenternas hus.

Tomas Grysell, enhetschef på PIL, lär oss om pedagogik, vad är det för något och hur arbetar GU med det.

Facebook event >>

12 april | Tema: Resurstilldelning | Plats: Pedagogen hus A, Pilenheten, A2311

Hur fördelas resurser till lärosätena i Sverige och hur påverkar det utbildningen? Peter Tellberg, ekonomichef på Göteborgs universitet lär oss om resurstilldelning.

Facebook-event >>

19 april | Tema: Kvalitetssäkring | Plats: Pedagogen hus A, Pilenheten, A2311

Malin Östling, kvalitetssamordnare på GU, lär oss om kvalitetssäkring av högre utbildning och hur det fungerar på GU men även nationellt.

Facebook-event >>

23 april | Tema: Internationalisering | Plats: Pedagogen hus A, Pilenheten, A2311

Mer information om det här utbildningstillfället kommer inom kort!