För att Göta studentkår skall fungera optimalt behöver vi engagerade studenter i en mängd olika råd, styrelser, organ och projektgrupper. Vi har behov av många olika talanger och färdigheter och vi kan garantera att den tid du lägger ger dig fantastiska erfarenheter att sätta på ditt cv! Just nu söker vi studenter till följande organ inom kåren:

• Valberedning
  • Valnämnd
  • Kårstyrelsen
  • Sektionsstyrelser

Intresserad? Mejla ordforande@gota.gu.se eller kom på årets första fullmäktigemöte den 25 september klockan 16:30 i Studenternas hus!

Obs! Snart utlyser vi årets Spira-tjänster. Håll utkik om du vill vara med och arrangera Spira nätverksmässa på din sektion!